Laerskool Sabie Primary Snippets

Schools

News Desk

Laerskool Sabie het aan die onlangse York Go-Kart Derby deelgeneem en dit baie geniet. Hulle het ook met die louere weggestap in die laerskool afdeling. Nie net het hulle die beste kreet gehad nie, hulle het ook met die eerste en tweede plek weggestap as die skool wat die meeste rondtes in die gegewe tyd voltooi het.

Sabie Primary played cricket against Clivia.  They were unbeaten in their 6 league matches and the semi-finals awaits them. “Another exciting game today. We won the toss and batted first. We were all out for 123 runs. Clivia came out with all guns firing. We eventually bowled them all out for 107 runs in the 26th over. A well deserved victory for our boys. Man of the match was once again a tough decision between 3 good individual performances of Phillip, Bokkie and Bennie. Bokkie scored 23 well deserved runs. Phillip contributed 16 runs and took 3 catches of which 2 brilliant catches behind the wickets. But the man of the match for the second consecutive week goes to Bennie with 4 wickets for 11 runs and a catch of the season. Well done boys and good luck with the semi finals after the holidays. You made us proud this season.” (Information from FB page)

“Baie geluk aan ons twee Radikale Redenaars. Lesedi Dibakoane is alreeds gekies om aan die National Finals for English Home Language Grade 7, deel te neem. Juane Le Roux het ons nog verder trots gemaak nadat sy hierdie naweek as Mpumalanga wenner vir Graad 4 aangewys is. Sy gaan dus ook deur na die Nasionale Kampioenskappe wat in Oktober sal wees.” (FB bladsy)

Leave a Reply